Nu varer det ikke længe før vi ser og hører en flok studenter kører rundt i det danske land for fuld udblæsning til tonerne af vor kære Kim larsen “De smukke unge mennesker”

Det lader mig drage tilbage til gode minder fra min egen datters store dag, da hun blev student 🙂 En hel uge i fest og farver. “Noget af den fedeste oplevelse i mit liv” var ord fra hende. I 3 år havde hun set frem til denne dag.

Det er en festlig tid for alle de skønne studenter derude. Og endelig er I nået dertil. Men det kan faktisk også for nogen være en lidt svær tid, måske lidt skræmmende. For hvad skal der nu ske ? Nu spredes mange bekendtskaber rundt i hele landet og måske udland. Et afsluttet kapitel er ovre, og et nyt åbner sig. Nogen ved måske hvad de skal. Andre tager et sabbatår for at finde sin retning. Husk at følg dine drømme.

Hvornår er man rigtig voksen ? Er det måske nu ? Hvilke forventninger stiller I jer selv, og hvad med omverdenen? Sørg for kære studenter, at sætte et tempo hvor I kan følge med. Giv jer selv lov til lige at få ro oven på en hektisk tid med eksamener og studenter ræs 😉 Tror mange kan komme til at føle et tomrum oven på sådan en rutsjetur. Først at skulle præsterer til eksamen, dernæst at kunne give slip og feste i flere dage.

Er der kærlighed og flirt i luften? Husk at grænser og respekt, er vigtige elementer for et respektfuld bekendtskab. Hvis I er i et forhold, så få afstemt hvad der er tilladt og ikke. Hvad er det for et forhold? Er I kærester eller dater i bare? Eller har noget sammen? Mange har faktisk ikke afstemt deres forventninger, og det kan give unødvendig sårede hjerter. Hvad er reglerne for hvad der er tilladt og ikke? Er det ok at give et knus eller kys til en anden?

Pas på hinanden derude. Verden ligger for jeres fødder 🙂

// Stine

Share via
Copy link
Powered by Social Snap