Helt tilbage fra urtid, er vi kvinder født med byggesten som omsorgsgiver og feminine udtryk både i fysik og sind. Vi har skullet sørge for at holde sammen på huslige gøremål og forsørge vores børn, imens vores mand var i marken eller på jagt efter føde til familien.

Idag skal der helst være ligestilling imellem mand og kvinde. Og vi som kvinder løber lige pludselig meget stærkt indimellem. Vi skal og vil det hele, og går ikke på kompromis 😉 Vi skal både være super mor, stråle som kvinde, yde til UG i vores karrierer. Vi vil gerne fremstå stærke, så vi er selvkørende, og kan klarer os selv. Og ikke nok med det, så skal vi også lige fikse vores partner 😉

Men hvad er det vi kommer fra, og er det ikke så indgroet en del af os som kvinde, at vi ikke kan og skal undertrykke det? Vi skal huske på vores kvindelighed, og lade vores feminine lys skinne over os. Lade os være kvinde i fuldt floer. Turde at give efter på vores styrke og give os hen. Lade os falde i armene på vores partner og give slip. Vi har som kvinde brug for at vide at der altid er en der griber os, beskytter og omslutter.

Vores seksualitet bliver i den grad også påvirket på grund af vores levevis og alt for store forventninger til os selv. Det er på tide at geare ned, og finde ind til dit indre feminine flow. Det kræver en livsstilsændring, og ikke bare noget der kommer fra dag til dag. Men vi kan øve os, og hvis vi er motiveret på en ændring, så sker den. Det kræver bare vores opmærksomhed. Har vi alt for travlt i vores hverdag, så har mange også svært ved at give sig hen med partneren. Hvis vi derimod giver slip, drosler ned på de forventninger som super women vi har, så mærker vi meget mere i vores nærvær og sexliv.

Vores lyst bliver også falmet når vi løber for stærkt. Lysten skal vedligeholdes og tages kærligt af. Den kan vi også arbejde med, men først og fremmest skal vi ville ændre på hastigheden i vores liv.

Kære Kvinde 🙂 . Hvis du trænger til at komme ned i gear, finde ind til kernen. Give slip, og lære at mærke lyst og nærvær mere intens, så kontakt mig for rådgivning/terapi.

Næste uge kigger vi ind i mandens univers 😉

Share via
Copy link
Powered by Social Snap