Lever du også for meget oppe i hovedet, og er alt skemalagt i dit liv ?

Mange har en kalender enten elektronisk eller i bogform. Det skaber et overblik, orden og noget system i ens liv, som kan give en ro, og styr på ens aftaler. Tanker om planer som vi skulle rumme i vores hoveder, får vi placeret et andet sted. I en travl hverdag, kan det være en rigtig god løsning.

Men hvis kalenderen er fyldt op, og du ikke når dine planlagte gøremål. Hva så ???

Jeg har selv levet i mange år med system og planlægning. Det giver mig nogen gange en følelse af et pres. Jeg skaber simpelthen selv en situation, hvor jeg kan føle en utilstrækkelighed hvis jeg ikke når det planlagte. Det tror jeg er en usundt på sigt, og kan give en stress. Mon der er andre der kender til det ??

Det er på tide at tage styrringen i dit liv. Vi vælger selv hvad der skal fylde. Måske skal der skrues lidt ned for de forventninger til os selv, og hvad der er muligt at nå på et døgn. Måske skal vi lave en aftale med os selv om, at der kun må stå maks 4 ting om dagen i kalenderen. Måske skal vi ind og prioriterer hvad der er vigtigt og knap så vigtigt. Måske det kunne være en ide at lave blanke dage i ens kalender. Eller måske skal vi have andre ting ind som drømme og mål, der kan være lidt mere flyvende. Der er mange måder at ændre på noget i ens hverdag.

Hvad er et moodboard? Et redskab til at skabe mere energi, i ens planlagte liv. På en kreativ måde skabes en collage hvor farver, stemninger, citater og billeder bliver skabt af hvad du har på hjertet. Er det mål og drømme for året, måneden, ugen…. Vil du lave et eller flere moodboard, som dækker flere livsområder. Det kunne være privatliv, job eller sundhed. Det er helt op til dig. Ta et foto af dit moodboard og læg det i din kalender.

Jeg har ihvertfald tænkt mig at øve mig 😉 Tror jeg vil klippe klistrer med mine børn i weekenden 🙂

Rigtig god weekend til jer alle 🙂

// Stine

Share via
Copy link
Powered by Social Snap