Hvis vi tænker positiv, så sker tingene positivt!

Kender du det, at dagen bare starter godt, og alt fortsætter i løbet af dagen. Vores mindset er indstillet på en god dag 🙂

Har du prøvet at tænke dig til en parkeringsplads når du kører inde i byen? Hvis vi er stresset og tænker at vi nok ikke finder en plads, så gør vi som regel heller ikke lige med det samme. Prøv det af, det virker faktisk 😉

Hvis vi har en dårlig dag, alt går skævt fra vi står ud af sengen. Så er vores mindset negativ, og vi fodre det ved at holde os selv fast. Vi kan opleve at dagen er en lavine af ting der går galt. Vi bliver fuldstændig drænet for energi.

Nogen dage kommer tingene bare nemmere til en end andre. Prøv og læg mærke til om det er de dage, hvor du bare har mere energi og glæde i krop og sind fra morgenstunden. En god søvn betyder meget for vores almen tilstand og overskud.

Vi vælge selv hvilken dag vi tager. Vi har altid muligheden til at træde ud af en følelse, og vælge at fokuserer på det der giver os glæde og energi.

Hvis du gerne vil have nogen helt brugbare øvelser til at øve sig på positiv psykologi, så kommer der et par stykker her 😉

Det første du gør om morgenen, er at sige noget positivt til dig selv i dit spejlbillede. Det kunne være: Godmorgen, du ser godt ud idag. Måske synes du egentlig noget helt andet. Men bare det du siger det. Prøv med det lille ritual i 14 dage, og se hvad der sker. Og måske også til aften. Din krop og sind fortjener det. Den bærer rundt på dig 24/7.

Taknemmelighed er vigtigt at besidde for at føle et positivt flow.

Prøv og skriv 5 ting ned du har været taknemmelig for denne dag. Det kunne være posten smilede, solen skinner osv. En god øvelse. Prøv den af i 14 dage.

Ønsker jer alle en positiv dag. Spred glæde, det smitter 🙂

Share via
Copy link
Powered by Social Snap